De privésauna's in Thermae Boetfort bestaan uit twee afzonderlijke units: Privésauna Lagoon en Privésauna Zen. Je kan in beide privésauna's met twee of in groep genieten van allerlei wellnessfaciliteiten zoals sauna, infraroodsauna, stoombad, jacuzzi, ...

Beide zijn prachtig ingericht. Privésauna Zen heeft een strakke inrichting met veel wit en een grote mozaïek. Privésauna Lagoon lijkt op een paradijselijk eiland met exotisch beschilderde muren. Je hebt in allebei de volledige accomodatie ter beschikking en kan er zelfs genieten van extra services zoals een hapje en een drankje.

Onze privésauna's bevinden zich in Melsbroek en zijn makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel, Leuven, Mechelen en omstreken. Alle faciliteiten van de privésauna's bevinden zich binnen. Je kan parkeren op de ruime parking voor het kasteel en wie er een langer verblijf van wil maken, kan één van onze hotelkamers reserveren.

Cadeaubonactie van 01/12/2018 tot en met 31/12/2018

Per aankoopschijf van 100 euro cadeaubonnen krijg je 1 gratis dagpas (6 maanden geldig, niet geldig op zaterdag, zondag, feestdagen en tijdens schoolvakanties). Cadeaubonnen en de gratis dagpassen zijn geldig vanaf de dag na aankoop.

Privésauna-arrangementen

Ontdek onze voordelige pakketjes