De fitnesszaal van Thermae Sports biedt een brede waaier aan mogelijkheden. Het gelijkvloers is voornamelijk ingericht voor cardio- en functionele training. Voor krachttraining moet je boven zijn. Aansluitend aan de grote fitnesszaal vind je nog drie verschillende ruimtes waar wekelijks zo'n 100 groepslessen worden gegeven. Elk van hen is modern ingericht en heeft al het nodige comfort voor een supertoffe workout!

Om hygiënische redenen vragen we iedere sporter om een klein handdoekje mee te nemen naar de fitness en elk toestel te reinigen met de daarvoor voorziene doekjes.

Cardiozone

De cardiozone is dé plek om je conditie te verbeteren. Je geeft er alles op de nieuwste Technogym Excite+ toestellen. Deze cardiotoestellen hebben internet zodat je e-mails kan checken, de krant kan lezen, Youtube kan bekijken en nog veel meer. Niet veel inspiratie? Probeer dan eens een virtueel parcours!

  • Maar liefst 38 cardiotoestellen.
  • Voor vetverbranding en een betere conditie.
Cardiozone

Krachtzone

Wil je graag meer spiermassa opbouwen? Kom dan in onze krachtzone trainen op een van de vele Selection en Pure Strenght toestellen van het topmerk Technogym. Bepaal zelf het gewicht waarmee je wil trainen en bouw stilaan op naar het gewenste doel. Wij helpen je hier met plezier bij!

  • 20 Selection en 13 Pure Strength toestellen.
  • Voor het opbouwen van spiermassa.
Krachtzone

Cross zone

Cross training combineert het beste van verschillende disciplines met elkaar. Je traint je hele lichaam zonder te focussen op één bepaalde spiergroep. Zeker tijdens de zomermaanden is het “crossrack” het mekka voor de allround sportieveling. Je traint aan een toestel met oneindig veel mogelijkheden!

  • Ook slingerhamers, balken, tractorbanden en andere tools beschikbaar.
  • Cross training is zowel een cardio als krachtworkout.
Cross zone

Synrgy360 zone

Kom je naar de fitness voor een ‘full body workout’? Probeer dan zeker eens de Synrgy360 uit. Deze speelzone voor volwassenen benader je niet vanuit één hoek (360°). Je kan met heel wat mensen aan de verschillende zijden meerdere spiergroepen aanspreken. Omdat je vooral je eigen lichaamsgewicht gebruikt is dit all-in-one toestel voor alle doelgroepen toegankelijk.

  • Ook medicine balls, kettle bells, batlle ropes en andere tools beschikbaar.
  • Voor functionele ‘total body workouts’.
Synrgy360 zone