Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder met onze FAQ

Eerst en vooral staat de klant centraal. Je hebt het meeste effect van je massage als je kan ontspannen. De keuze is dus aan de klant. Meestal gebeurt een (lichaams)massage naakt, maar het lichaam wordt afgedekt met handdoeken. Er is papieren ondergoed voorzien voor de edele delen, of je kan indien gewenst je slip aanhouden. Dames vragen we het topje of bh uit te doen of het badpak naar beneden te rollen. Vooral wanneer de rug wordt gemasseerd zitten bandjes en koordjes behoorlijk in de weg. Bij sommige crèmes en oliën wordt gevraagd badkleding uit te doen, anders komen de bestanddelen hiervan later op de dag in het water van de jacuzzi of het zwembad terecht.
Neen. We hebben zowel mannelijke als vrouwelijke masseurs. Een massage door een vrouwelijke hand is meestal zachter dan een massage door een man, een massage door een mannelijke hand is vaak steviger dan door een vrouwelijke hand. Het is heel belangrijk dat je een massage krijgt die perfect op je lijf geschreven is, niets is erger dan verveeld op een massagetafel liggen en hopen dat het zo snel mogelijk voorbij is. Geef zeker richtlijnen aan de therapeut! Men kan niet weten hoe iedere persoon het graag heeft. Wie een voorkeur heeft voor man en vrouw, kan dit doorgeven bij de reservatie. Wij proberen hier in de mate van het mogelijke rekening mee te houden.
Niets is leuker dan samen als koppel van een heerlijke massage te genieten (of misschien net niet). Om die reden hebben we in ons instituut enkele duocabines voorzien. Rustgevende muziek, heerlijk ruikende olie en samen genieten! Ook voor een moeder-dochtermoment, of een ontspannen dagje uit onder vriendinnen is dit zeker aan te raden! Heb je hierin interesse, meldt dit dan direct bij de reservatie, op die manier kunnen we hier rekening mee houden tijdens het opstellen van de planning.
Reserveren wordt steeds aangeraden. Dit geeft ons de mogelijkheid om behandelingen correct in te plannen, het juiste personeel te voorzien, etc. Zo laten we steeds wat ruimte tussen de verzorgingen om te genieten van sauna, wellness, opgietingen, restaurant en kunnen we beter aan jullie wensen tegemoet komen. Reservatie gebeurt steeds telefonisch. Niet getreurd als je ter plaatse komt en een onverklaarbare drang hebt in een zalige massage of verzorging. Elke dag worden er enkele uren voorzien voor last minutes. Deze kan je reserveren aan de receptie.
Afhankelijk van de duur van de gelaatsverzorging, verschilt ook de inhoud. Het is de bedoeling de verschillende onderdelen van de verzorging correct uit te voeren. In een gelaatsverzorging van 25 min. of 50 min. is er te weinig tijd voor epilaties. Bij een gelaatsverzorging van 80 min. zit het sowieso inbegrepen, samen met een "vapozone" behandeling voor het verwijderen van zwarte puntjes. Wens je toch epilaties bij een "kleinere" gelaatsverzorging toe te voegen, kan dit perfect door ze apart bij te boeken. Je vindt deze op de website terug bij de beautybehandelingen.
Zeker! Aangezien mannen dit minder vaak doen, zal een goede reiniging en een zalige massage zijn effect niet missen. Mannen hebben een veel gevoeligere huid dan vrouwen, omdat ze minder zorg dragen voor hun huid. Tijdens onze behandelingen gebruiken wij dan ook mannenproducten, die specifiek werden samengesteld voor de mannenhuid.