No wrinkles please?!

27 September 2017

Wil je een mooie en strakke huid behouden? Probeer dan de zon wat te vermijden. 90% van de rimpels worden namelijk veroorzaakt door de zon, ze zijn slechts 10% erfelijk bepaald. Bovendien veroorzaken zonnestralen ook ouderdomsvlekjes. Ga je toch in de zon, probeer dit dan te vermijden op het heetst van de dag, tussen 11u en 15u. Smeer ook voldoende zonnecrème met een hoge factor. Uiteraard zijn rimpeltjes onvermijdelijk. In Thermae Grimbergen en Thermae Boetfort vind je niet alleen een gamma aan kwaliteitsvolle dag- en nachtcrèmes om deze tegen te gaan, we stellen je ook enkele doeltreffende anti-rimpelbehandelingen voor.

Bij microdermabrasie voert men een zachte en pijnloze peeling uit die de collageenproductie stimuleert, waardoor nieuwe huidcellen ontstaan die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken. Deze behandeling is uiterst geschikt voor de behandeling van rimpels, littekens en huidverkleuringen.

Mesotherapie is een liftende anti-ageingbehandeling waarbij hoogwaardige serums in de diepste huidlagen –en cellen worden ingebracht. Ideaal voor de behandeling van rimpels, om de oogcontouren te bewerken en huidverslapping te verminderen.

Oxygen Therapy zorgt ervoor dat een vermoeide en verouderde huid weer haar verjongde uitstraling terugkrijgt. Bij deze gesofisticeerde behandeling worden oxygen (zuurstof) en actieve huidverjongende serums, aangepast aan de behoeften van je huid, tot diep in de epidermis gebracht, waar de basis wordt gelegd voor de gezondheid, elasticiteit en stevigheid van de huid. Rimpels en fijne lijntjes kunnen op een doeltreffende manier worden aangepakt.