Oxygen therapie

07 November 2018

Deze gelaatsverzorging is een gesofisticeerde behandeling waarbij zuurstof en huidverjongende serums gecombineerd worden. Hierdoor verbetert niet alleen de elasticiteit en de stevigheid, maar ook de gezondheid en de uitstraling van je huid! 

Hoe werkt het? 

Gedurende 80 minuten wordt de huid eerst goed gereinigd (reinigingsmelk, -lotion, peeling) en krijgt daarna een zuurstofbehandeling. Dit is volledig pijnloos. Zuurstof wordt samen met voedingrijke serums in de natuurlijke ruimte tussen de huidcellen. De gelaatsverzorging eindigt met een massage, een masker en een dagcrème. 

Voor wie? 

Alle huidtypes. 

Een aanrader voor wie snel resultaat wil zien, want meteen na de behandeling ziet je huid er al steviger en gezonder uit. 

Wat is het resultaat? 

Je huid verkeert in een betere conditie: ze is steviger en beter gevoed. Bovendien wordt de huid tijdens deze behandeling goed gehydrateerd. 

Prijs? 

Oxygen therapie duurt 80 minuten en kost 125 euro. Er zijn ook voordelige 5- en 10-beurtenkaarten. 

Afspraak maken? Bel 02/270.81.96 voor een afspraak of vraag je gratis infosessie aan zodat de schoonheidsspecialiste je kan informeren welke behandeling best bij jouw huidtype past. 

Ontdek ook onze andere Beauty Clinic behandelingen.