Review: gelaat (80’)

29 Januari 2019

Een van de voordelen van in een wellnesscentrum te werken, zijn de behandelingen die je mag uittesten. Deze maand ben ik de lucky bastard die verwend wordt. En dat maar liefst 80 minuten lang. Resultaat? Mijn huid voelt als de net schoongeveegde billetjes van een pasgeboren baby en straalt zoals een discobal in het spiegelpaleis!

Zoals elke gelaatsverzorging start ook deze met een reiniging van mijn gelaat met reinigingsmelk en –lotion. De producten ruiken niet alleen heerlijk, maar worden ook exclusief voor Thermae.com geproduceerd. Een Belgisch labo levert al meer dan 20 jaar het huismerk Sirène. Door de jaren heen ontwikkelde deze lijn verzorgingsproducten zich tot de top in de beautywereld!

Daarna volgt mijn favoriete soort peeling: een gommage! Nog nooit van gehoord? Dit product op basis van lavendel en citroen wordt in een dun laagje op je gelaat gesmeerd en krijgt dan de tijd om op te drogen en de onzuiverheden op te nemen. Daarna wrijft de schoonheidsspecialiste het product zachtjes weg met haar warme handen. Door het ontbreken van een ruwe korrel is dit product voor écht alle huidtypes geschikt, ook de meest gevoelige.

Kers op de taart? Tijdens het opdrogen word je verwend met een massage van je nek en schouders. Je voelt je meteen helemaal ontspannen en dan moet het beste nog komen! Een superdeluxe massage van je gelaat en hoofd!

Tussendoor is er uiteraard nog tijd voor een maskertje en een dagcrème én worden je wenkbrauwen bijgewerkt. Extraatje is de vapozone, waarbij warme stoom zachtjes op je gelaat wordt geblazen. Hierdoor openen je poriën en kunnen zwarte puntjes beter worden verwijderd.

Het resultaat is een diepe reiniging en een gezondere huid.

Zelf zin gekregen? Reserveer je gelaatsverzorging in Thermae Boetfort door te bellen naar 02/759.81.96 of in Thermae Grimbergen via het nummer 02/270.81.96.

80 minuten te lang? Kijk eens naar onze gelaatsverzorging van 25 of 50 minuten.