A scrub a day...

15 Mei 2018

Regelmatig scrubben houdt je huid gezond! Een scrub verwijdert de dode huidcellen en andere onzuiverheden waardoor je huid beter de gebruikte producten kan opnemen. Bovendien verbetert dankzij het scrubben zelf je bloedcirculatie waardoor de zuurstof in je bloed beter rond gaat en je huid weer straalt! 

Zachte lavendelscrub 

Onze gezichtspeeling is een gommage, een zachte scrub op basis van lavendel en citroen die geschikt is voor elk huidtype. Je brengt het product in een dun laagje aan op je gelaat, laat het een paar minuutjes opdrogen en gomt het dan zachtjes weg met je vingers. De laatste restjes verwijder je met lauw water. 

Peeling cream 50 ml: 17,25 euro 

Heerlijke meloenpeeling 

Onze bodyscrub heeft een kleine korrel waardoor hij, net als de peeling voor het gelaat, geschikt is voor bijna alle huidtypes. Je brengt het aan met zachte, draaiende bewegingen en spoelt het daarna goed af.  

Bodypeeling 250 gr: 17,50 euro 

Wist je dat? 

Je bruine kleurtje blijft langer en is egaler wanneer je voor het zonnen eens stevig scrubt. 

#ikkoopbelgisch 

Onze producten zijn van ons huismerk Sirène, een speciaal voor ons ontworpen lijn verzorgingsproducten uit een Belgisch labo. Ze zijn enkel te koop aan de receptie van Thermae Boetfort, Thermae Grimbergen en Thermae Sports Merchtem.