THERMAE TENNIS SCHOOL

13 Juli 2018

Vanaf oktober pakt Thermae Sports Merchtem uit met een nieuwe tennisschool onder leiding van Marc Verpuylt (trainer A). Met als steunpilaren Carl Van Cappellen, Arnaud D’Hert, Niels Van Den Steen, Leen Roels en Marleen Versaen beschikt de school over de nodige expertise om je alle kneepjes van het vak aan te leren.

Jong en oud, recreatief of competitief, individueel of in groep, iedereen kan bij ons aan de slag! De groepslessen lopen van oktober 2018 t.e.m. juni 2019 en worden gegeven in groepjes van 4 personen. Bij het opstellen van de groepen wordt steeds rekening gehouden met je leeftijd en niveau. Heb je liever privéles? Ook dat kan! Je spreekt dan rechtstreeks een dag en uur af met de coach.

Ben je een sportieve duizendpoot en geniet je graag van álle faciliteiten, dan is het all-in jaarabonnement van Thermae Sports precies wat je zoekt! Wat is in het all-in jaarabonnement inbegrepen?

  • Toegang de ruime fitnesszaal met state of the art toestellen van Technogym en LifeFitness;
  • Onbeperkte deelname aan meer dan 80 groepslessen per week;
  • Fitnessprogramma op maat opgesteld door een gediplomeerde coach;
  • Toegang tot de wellnessruimte met zwembad, infraroodsauna, Turks stoombad, jacuzzi en Finse sauna;
  • Gebruik van in en outdoor tennisterreinen en outdoor padelterreinen;
  • Wekelijkse tennisles in groep! NIEUW

Hebben we je nieuwsgierigheid weten te prikkelen en wil je graag meer te weten komen over de tennismogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje op de pagina racketsport. Tarieven verkrijgbaar aan de balie van de club of via mail (sportsmerchtem@thermae.com).