WEDSTRIJD STUDENTEN

30 Mei 2019

Waarom sport jij? Win een studentenabonnement!

Er zijn heel wat redenen om wel of niet te sporten. Onderzoek wees uit dat de belangrijkste reden om het niet te doen, tijdsgebrek is. 74% van de Belgen start dan weer met bewegen om gewicht te verliezen.

Een reden die ook vaak genoemd werd, was stress. Door te sporten, voer je je stresshormonen beter af en maak je endorfines aan die je gelukkig doen voelen. Na een half uurtje op de sportvloer, voel je je al een pak meer ontspannen. Bovendien heb je daarna ook een betere nachtrust en vermindert de kans op een depressie.

Ook het onderhouden van je sociaal leven staat in de top 5 van belangrijkste redenen. Veel mensen spreken af met een vriend(in) om samen te sporten. Zo presteer je niet alleen beter, maar zeg je ook minder vaak je sportafspraak af. Maak er een écht vriend(inn)enuitje van, want met je all-in abonnement heb je ook toegang tot onze wellness met zwembad, sauna, stoombad en jacuzzi.

Wist je trouwens dat je door cardiosport je cognitieve geheugen verbetert? Ideaal voor je tweede zit, of nog beter: voor de start van een nieuw schooljaar! Van 1 tot 30 juni 2019 koop je voor slechts 145 euro (in plaats van 260 euro) een studentenabonnement* van 3 maanden. Perfect om in de zomer je sportgewoontes te kweken! Misschien ben jij wel de gelukkige die er in de maand juni eentje wint?

Waarom sport jij? Of waarom zou jij willen beginnen sporten? Vertel het ons via Instagram, gebruik de hashtag #thermaesports en #whyiworkout én vergeet niet je profiel op openbaar te zetten. Alleen zo kunnen wij je deelname zien. Op 01/07/2019 kiezen wij er de allerleukste foto uit en die wint een studentenabonnement* van 3 maanden.

Tot binnenkort?

* Wat is het studentenabonnement? Je kan dit alleen tussen 1 en 30 juni 2019 kopen en je betaalt slechts 145 euro (in plaats van 260 euro) voor 3 maanden. Geldig voor alle studenten tussen 15 en 25 jaar die voltijds dagonderwijs volgen én op vertoon van je studentenkaart.